Menu Sluiten

Sommige Bitcoin banken hebben hun eigen waardetokens waarmee je bepaalde voordelen op het platform kan krijgen. Zo kan je kortingen krijgen op de rente bij een lening, hogere rente ontvangen op spaargeld of meedelen in de winst doormiddel van dividend. 

Deze tokens zijn altcoins die vrij verhandeld kunnen worden en dus ook flink in waarde kunnen stijgen als het achterliggende bedrijf succesvol is. De tokens kunnen zowel op het platform als bij een exchange of in eigen beheer gehouden kunnen worden.

De tokens die we op deze site beschrijven zijn Nexo token en CELtoken. Ook zullen we beschrijven wat je aan deze tokens hebt en waar je ze kan kopen.

Waardetokens als investering

Je kan waardetokens gebruiken om van de voordelen te genieten die je als tokenhouder krijgt, maar ook als investering. Zo ontvang je op alle waardetokens die op deze site beschreven worden een flinke rente of dividend en stijgt de waarde ervan naarmate het achterliggende bedrijf groeit.

Deze tokens passen dus perfect in een portfolio van iemand die verwacht dat Bitcoin of crypto de financiële wereld gaat veranderen. Zowel flinke koerswinsten als een leuk passief inkomen zijn mogelijk!

Nexo token (NEXO)

Nexo is een Bitcoin bank met een token dat dezelfde naam en ticker draagt, namelijk Nexo token. Een deel van de tokens bevind zich op de Ethereum blockchain als ERC-20 token en een ander deel op de Binance blockchain. Met het Nexo token kan je optimaal gebruik maken van de aanwezige financiële diensten en bovendien een passief inkomen verkrijgen. 

Wel 30% van de winst van Nexo wordt als dividend aan tokenhouders uitgekeerd. Het dividend is opgedeeld in basisdividend en loyaliteitsdividend. Het basisdividend wordt berekend aan de hand van het aantal tokens dat je op de ex-dividend datum bezit. 

Het loyaliteitsdividend wordt berekend aan de hand van het aantal dagen dat je de tokens in het bezit hebt tijdens de dividendperiode. Het dividend is dus het hoogst wanneer je de Nexo tokens de gehele dividend periode aanhoudt. De laatste betaling kwam neer op ongeveer 8 procent.

Naast het ontvangen van dividend geeft het Nexo token nog meer voordelen: Zo is de rente waartegen je een lening kan nemen 50% lager als je voldoende Nexo in je wallet hebt en kan je een hogere rente ontvangen op je spaargeld. Bovendien krijg je een hogere cashback wanneer je betaald met de Nexo creditcard en kunnen marketeers een hogere affiliatie commissie ontvangen als ze Nexo aanhouden. Hier kan je meer lezen over Nexo.

Waar kan je Nexo token kopen?

Als je Nexo tokens wil kopen kan je het beste eerst een Nexo account aanmaken en de aangeschafte tokens daarheen sturen. Om dividend te ontvangen en van de andere voordelen te kunnen profiteren moet je ze namelijk in een geverifieerd Nexo account hebben staan. Hieronder kan je gemakkelijk en snel met bitcoins of andere altcoins Nexo kopen zonder eerst geld op een exchange te hoeven zetten. 

Geef aan hoeveel Nexo je wil hebben en met welke crypto valuta je wil betalen. Kopieer vervolgens het Nexo adres uit je Nexo account en plak het in de widget. Je krijgt nu een invoice te zien. Nadat die betaald is en er voldoende confirmaties zijn worden de tokens vanzelf naar jouw Nexo account gestuurd. Als je nog geen Bitcoin hebt kan je die HIER KOPEN.

Celsius token (CEL)

Celsius is een Bitcoin bank die een token met dezelfde naam heeft. Het token wordt CELtoken genoemd en de ticker is CEL. Op dit token kan je 5.1 procent rente ontvangen in de Celsius app. Daarnaast kan je door een bepaald deel van je portfolio in CEL te houden een hoger loyaliteitsniveau bereiken. Als 5 tot 10 procent van je totale portfolio uit CEL bestaat krijg je zilver, met 10 tot 15 procent goud en met 15 tot 20% krijg je platinum.

Celsius betaalt 70% van de winst aan spaarders uit in de vorm van rente en als je een hoger loyaliteitsniveau hebt krijg je een hoger rentepercentage. Ook met bij het lenen van geld krijg je betere tarieven als je voldoende CEL tokens bezit. Hier kan je meer over Celsius lezen.

Celsius kopen

Ook voor Celsius geld dat je de tokens het beste in de applicatie op kan slaan, dan kan je namelijk van de rente en de andere voordelen profiteren. HIER kan je de app downloaden. Je kan helaas nog geen CEL in de app zelf kopen, die kan je HIER kopen en naar de app toe sturen. Als je de code kgW2nghY771728 gebruikt, krijg je 10% korting op de fee bij het wisselen. Als je voor het downloaden van de app onze code 12898648af gebruikt en minstens voor 200 dollar crypo stort en een maand laat staan krijg je voor 20 dollar BTC gratis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarschuwing!Er Vind Een Enorme Liquidity Crisis Plaats Waarbij Verschillende Bedrijven Omvallen.

Door de crashende economie staan veel Bitcoin / Crypto bedrijven onder enorme druk door liquiditeitsproblemen en gaan sommigen zelfs failliet. Het is momenteel zeer riskant om je bitcoins bij een 3e partijen te stallen. Wij raden iedereen daarom aan om waar mogelijk alle bitcoins bij 3e partijen weg te halen en in zelf-custody onder te brengen tenminste tot de storm voorbij is. Door zelf je keys te veilig te bewaren kan je alle tegenpartij risico's uitsluiten!